Deelnemers

Kwekerij Zeelenberg, staat bekend om haar enorme collectie aan fuchsiastekken (1200 soorten) en een ruim assortiment aan pelargoniums. En zij zijn nu voor het eerst op onze plantenmarkt aanwezig! Maak alvast kennis met deze kwekerij op hun website

olijfbladBij Zoef Zoef, special garden products:  www.bijzoefzoef.nl voor olijfbomen,vijgenbomen, kiwibesboompjes, orchideeën, terraspotten, olielampjes en vogelbakjes.

Seedspro logo

Seedspro, de mooiste zadencollectie ter wereld
De leverancier Seedpro koopt de zaden bij de grootste centra van Europa en die voldoen aan de hoogst gestelde eisen. Op de markt kunnen we niet alle 1000 soorten zaad presenteren. Maar wie een speciaal soort zoekt moet maar eens kijken op www.seedspro.com en kan zijn/haar bestelling via deze website vast doorgeven. Dan zorgen we dat de zaden op de markt aanwezig zijn en daar kunnen worden afgehaald.

de vlierenKwekerij De Vlieren
De Vlieren staat bekend om hun ca. 600 soorten door henzelf gekweekte vaste planten. Ook hebben ze een ruim assortiment aan siergrassen, heester, bos- en haagplantsoen, bomen (laan-,fruit- en lei), rozen (etc.) om uw tuin/border/terras verder aan te kleden. Zoekt u een bepaalde plant? Kijkt u dan eens in het assortimentsbestand, daar vindt u een groot aantal planten/bomen/hagen die wij kunnen leveren en mee kunnen nemen naar Neerijnen. www.devlieren.nl.

Dependens, dé kwekerij voor bijzondere, gewone planten en bomen.
Al vele jaren zijn zij bezig met het vermeerderen, kweken, verhandelen, leveren, van en informeren over : bomen, heesters, vaste planten, bosplantsoenen, coniferen, fruit, rozen….. Dit doen zij op biologische grondslag, geen chemicaliën, geen kunstmest en wel samenwerken met de natuur. Kortom, voor de complete groeninvulling van de buitenruimte, park of tuin, bent u bij Dependens aan het goede adres. www.dependens.nl.

Kwekerij Van HoutumVan Houtum Deze kwekerij staat bekend om zijn biologisch gekweekte vaste planten met hart voor plant, dier en natuur. In het algemeen zijn de planten die zij kweken weelderig van vorm waardoor een border een natuurlijke uitstraling krijgt en de stevige en wevende planten elkaar prachtig aanvullen. Dit is dan ook een border waar vlinders, bijen, andere insecten en vogels een plekje kunnen vinden om te eten en te rusten.

De Sterappel
Biologische Hoogstamfruitboomkwekerij uit Varik. De Sterappel heeft appels, peren, pruimen en kersen in het assortiment; in totaal meer dan 120 verschillende soorten oude rassen waaruit u kunt kiezen. www.desterappel.nl.

Ger Pekel
nestkastje vogelhuisje-1

Vaste planten Kwekerij G.E. Bruinenberg
Biologische kwekerij van bijzondere vaste planten en bosplanten in Nieuwegein. Op hun Facebookpagina kunt u bekijken welke planten zij zoal leveren en als u wilt al een bestelling plaatsen die u dan op de planten- en boekenmarkt op 11 juni in Neerijnen ophaalt.

Kwekerij AROID uit Reeuwijk
Kwekerij van bijzondere aronskelkachtigen, waaronder: Amorphophallus, Arisaema, Arum, Pinellia, Dracunculus en Sauromatum. Bekijk de website Aroid.

Hostakwekerij Groene-woud
Wil je exclusieve hosta’s in je tuin, kleine/grote breng dan ben je bij de Hostakwekerij Groene-Woud uit Sint-Oedenrode aan het goede adres. Voor deze kleine kwekerij gaat kwaliteit boven alles. Een Hosta is een dankbare plant: winterhard, prachtige opvallende bladeren, bloeien van midden tot eind zomer, weinig onderhoud en  een enorme sierwaarde ineen  pot op je terras of balkon, maar ook in de border als bodembedekker.

Uit de knop
Uit de knop is ontstaan door Sandra Kruijdenberg haar enorme passie en liefde voor bloemen en groen. In de jaren heeft Sandra in geheel eigen stijl de technieken van het vak geleerd en is de trotse en kersverse eigenaar van Uit de Knop. Zij geeft workshops en maakt bloemstukken op aanvraag. De website is nog in de maak, maar op haar Facebook-pagina worden een paar concepten gepresenteerd zoals bloemstukken voor binnen- en buiten. Uit de Knop maakt prachtige bloembakken in allerlei formaten. Deze bloemist weet de bakken zo in te richten dat elke creatie een mini-tuintje is, passend bij het seizoen. Er zijn creaties voor binnen en buiten.

De Leeuwen Acker
De ambachtelijke kaarsenmakerij en zorgboerderij uit Rumpt, met een groot maatschappelijk doel voor mensen met alle vormen van beperking(iedereen), staat op de markt met snij zonnebloemen.

IMG_20070522_10

De Rozenkwekerij v.o.f.
De beste rozen voor uw tuin vindt u bij De Rozenkwekerij in Deil. Wat voor rozen u ook zoekt: romantische oude rozen; heerlijk geurende rozen; rozen in bijzondere kleuren of strepen; opvallende moderne rozen; Engelse rozen van David Austin; Buisman rozen van Nederlandse bodem. Lage rozen, hoge rozen of stamrozen. Het is niet mogelijk om alle type rozen uit het assortiment mee te nemen, maar een mooie collectie uit het assortiment zal op deze markt worden aangeboden. www.tolkonline.com/derozenkwekerij/index.html.

logo Van den BergVan den Berg hortensia’s
Van den Berg in Est is gespecialiseerd in hortensia’s en daarmee staan ze met een grote variëteit op de planten- en boekenmarkt. www.fleurigest.nl.

Groene Toko
Een kwekerij van bamboe, siergrassen en exoten. www.perkgroen.nl.

www.opentuinagenda.nl

bloesems1

Advertenties